Despre mine

 

Îmi plac cuvintele medicului Liana Enache, în „Arta și știința de a trăi”:

           „Să lupți, să zâmbești, să fii fericit că exiști și viața îți oferă această șansă, să descoperi mulțumirea de tine însuți și de ceea ce ai în jurul tău – e simplu sau dificil? Indiferent de răspuns, este arta de a trăi! Dar știința acestei arte? Atunci când ai să înveți cum să trăiești, vei afla și tainele științei și vei desoperi sensul vieții.”

           Schopenhauer spune că „viața și visele sunt pagini din aceiași carte: a le citi în ordine înseamnă a trăi…, a le răsfoi la înâmplare înseamnă a visa.” și pentru că sunt o romantică, eu trăiesc visând și visez trăind.

Vă mulțumesc pentru interes și vă salut.    

Reclame

Un gând despre “Despre mine

  1. sunt convinsa ca sentimentele tale si emotiile prin care ai trecut dea lungul vietii te-au facut atat de puternica si curajoasa,pt ca iti trebuie curaj sa vorbesti despre ele pe un blog.nu am varsta ta,ci doar jumatate din ea ,dar pot sa-ti marturisesc ca o parte din ce ai trait tu ,am trait si eu.sunt momente cand ma intreb de ce tocmai eu?asa cum cred ca ai facut si tu in diferite situatii care iti pareau de nedepasit…..ca sa inteleg mai tarziu ca viata ne rezerva de toate ,si mai bune si mai rele ,doar ca sa ne faca mai puternici,constientizand sau nu lucrul acesta.acum te las ,dar ma voi intoarce pe blogul tau.sper ca trecutul tau sa nu se mai repete ,cum iti doresti si tu si sa ai parte in viitor de oameni care te iubesc si pe care ii iubesti.te pup….pe curand

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s